Egyedülálló kezdeményezés a koraszülött kisbabák megsegítésére

A magyar kórházak koraszülött intenzív osztályait évek óta támogató Pampers legújabb jótékonysági programjának célja, hogy a speciális pelenkákhoz minden koraszülött intenzív osztályra kerülő kisbaba ingyen hozzájusson!

Magyarországon minden 11. újszülött a 37. terhességi hét előtt jön világra, vagyis koraszülött. 2019-ben 89 000 kisbaba született, közülük nagyjából 8000 volt koraszülött, akiknek túlnyomó része, csaknem 6000 újszülött csecsemő intenzív koraszülött osztályon (PIC) kezdte meg életét. A gyakran 1-2 kilós, nem ritkán pedig alig pár száz grammos, idő előtt született picik számára rendkívül fontos, hogy olyan pelenkát viseljenek, amely a lehető legkevésbé zavarja orvosi ellátásukat és a fejlődésük szempontjából kiemelten fontos nyugodt alvást.

A Pampers Magyarország évek óta egyedülálló módon támogatja a magyarországi koraszülött ellátást azzal, hogy a legtöbb hazai koraszülött intenzív osztály számára térítésmentesen biztosítja az idő előtt született babák ellátásához szükséges speciális pelenkákat. A koraszülött ellátásban dolgozó szakemberek segítségével kifejlesztett pelenkák az akár 800 grammnál is kisebb babák számára is biztonságos és kényelmes védelmet nyújtanak.

Most bárki segíthet az adományozásban: november 13-ig minden Rossmann drogériában megvásárolt Pampers termék után a Pampers Magyarország egy koraszülött pelenkával támogatja az intenzív kezelést igénylő koraszülött kisbabák kórházi ellátását.

 További információ:

https://www.pampers.hu/ujszulott/koraszulott-babak/cikk/pampersalegkisebbekert

 

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.